Search

Τριπλός μεταγραφικός “Κεραυνός” από την Λευκόπετρα που προσθέτει και Μιχαηλίδη, Μπαϊκαρά σε ρόλους έκπληξη!

Να συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης θέλει η ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας που προχώρησε σε τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις αλλά και ακόμα δύο προσθήκες σε οργανωτικό και αγωνιστικό τμήμα.

Ο λόγος για τους Βασίλη Λαζαρίδη, Αλημάν Σουκρή και Χασάν Τοπτσί που έρχονται να ενισχύσουν τον Κεραυνό. Ο Λαζαρίδης που είναι παιδί της Λευκόπετρας μετά απο σημαντική παρουσία σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα Καβάλας και Ξάνθης είπε το μεγάλο “ναι” στον Κεραυνό και αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του συλλόγου. Ο Τοπτσί μετά απο μια εξαιρετική παρουσία με την Μύκη έρχεται να δώσει νέα δυναμική στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, όπως άλλωστε και ο Αλημάν που επιστρέφει απο την Γερμανία και την Ελλάς Μονάχου που αγωνιζόταν.

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον Μάνο Χαραλαμπίδη προχώρησε σε μια κίνηση έκπληξη εντάσσοντας στο τιμ της ομάδας και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά που όσο θα του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στον Πανθρακικό αλλά και οι επαγγελματικές θα βοηθά με την εμπειρία του ως σύμβουλος του αγωνιστικού.

Απο εκεί πέρα σημαντική απώλεια είναι του Χαμδή που θα φύγει για σπουδές στην Κωνσταντινούπολη αλλά και του αρχηγού Κιοσσέ που θα αναχωρήσει για Αθήνα. Ενώ να σημειώσουμε πως ο Θάνος Μιχαηλίδης(φωτο πάνω) θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο απο διαφορετικό πόστο βοηθώντας περισσότερο στο οργανωτικό κομμάτι εκεί οπού άλλωστε η ομάδα του Κεραυνού προσπαθεί να κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια

Share it