Πρωταθλητές Ελλάδας Κ17 στο beach volley οι Εβρίτες Κεσκίνης & Κοντοστάθης!

Η Κρήτη και η Αλεξανδρούπολη θριάμβευσαν στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ17 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (31/07) στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP Λουτράκι.

Πρωταθλητές Ελλάδας στα αγόρια κάτω των 17 ετών αναδείχθηκαν οι Αλεξανδρουπολίτες Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης, ενώ στα κορίτσια οι Κρητικοπούλες Ευθυμία Καλουτσάκη και Θέμις Ματαλλιωτάκη ήταν οι μεγάλες νικήτριες.

Στον τελικό των αγοριών, οι Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης ξεπέρασαν το εμπόδιο του Νίκου Μάντζιου και του Ανδρέα Μωραΐτη με 2-0 (21-12, 21-16) σετ μετά από 33 λεπτά παιχνιδιού.

Στον τελικό των κοριτσιών, οι Ευθυμία Καλουτσάκη και Θέμις Ματαλλιωτάκη επικράτησαν της Ελένης αλεξόγλου και της Μυρτούς Πασχαλάκη με 2-1 (13-21, 21-17, 15-12) σετ, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή από 0-1 σετ και χρειάστηκαν σχεδόν μία ώρα για να κατακτήσουν τη κορυφή.

Το χάλκινο μετάλλιο και τη 3η θέση στην Ελλάδα κατέλαβαν στα αγόρια οι Μάνος Μουτάφης, Δημήτρης Παπαϊωάννου και στα κορίτσια οι Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη.

Share it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.