Search

Μέσω Σταυρούπολης το τρίτο χτύπημα του Άρη Αβάτου που από Δευτέρα ξεκινά επίσημα!

Μετά την απόκτηση του Θεοδοσιάδη(δείτε ΕΔΩ)  και του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου(δείτε ΕΔΩ) η ομάδα του Άρη Αβάτου έκανε δικό της και τον Παρασκευά Βασιλειάδη.

Ο 23χρονος μέσος που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα της Δόξας Σταυρούπολης είχε πολύ καλές εμφανίσεις που έπεισαν τους “κιτρινόμαυρους” για να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει στην Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τις προπονήσεις μετά το ανεπίσημο ξεκίνημα την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή το απόγευμα της Δευτέρας(1/8) ξεκινά με κάθε επισημότητα έχοντας αρκετά διαφοροποιημένο πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ενώ παράλληλα στον σύλλογο περιμένουν με ενδιαφέρον την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη σχετικά με το θέμα του Μητρώου, στο οποίο έχει ενταχθεί επίσημα εδώ και λίγες μέρες, και την τελική επικύρωση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση Βασιλειάδη αναφέρει:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο μέσο Βασιλειάδη Παρασκευά. Με καταγωγή από το Παρανέστι Δράμας κ μετά από 2 πετυχημένες χρονιές στην ομάδα της Σταυρούπολης, έρχεται να δώσει με την ποιότητα του μια έξτρα λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Αβάτου κ του ευχόμαστε να είναι υγιής κ να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Share it