Search

Διπλός ρόλος και για τον Κωσταρέλη στον Πανθρακικό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τον Πανθρακικό με τους πράσινους να έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Το προπονητικό τιμ εκεί είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά δεν αποκλείεται να προστεθούν και μερικές ακόμα “πινελιές”. Μια από αυτές ήταν και η προσθήκη του Λάμπρου Κωσταρέλη σε ρόλο βοηθού προπονητή.

Ο νεαρός Κομοτηναίος φοιτητής της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής εκτός από ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, θα είναι και μέλος του προπονητικού τιμ των ακαδημιών, ακολουθώντας τον δρόμο του Άνταμ Καλογρανά. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Λάμπρος Κωσταρέλης εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα είναι και μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών της ομάδας μας έχοντας ρόλο βοηθού προπονητή.

Ο Λάμπρος είναι φοιτητής στη ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής και συνδυάζει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με την επιστήμη. Έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες του συλλόγου και η καρδιά του “χτυπάει” δυνατά για τον Πανθρακικό. Πλέον έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στη νέα γενιά του συλλόγου!
Λάμπρο σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες τόσο στο επίπεδο της ανδρικής ομάδας όσο και στων ακαδημιών”

Share it