Search

Με δίδυμο Πουρλιάκα-Κυνηγόπουλο στον πάγκο η Δόξα Προσκυνητών και τη νέα σεζόν

Στον πάγκο των Προσκυνητών θα βρίσκεται για πέμπτη σερί σεζόν ο Γιάννης Πουρλιάκας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο τεχνικός των Προσκυνητών και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη Δόξα σε μια καλή σεζόν και σε ένα καλύτερο πλασάρισμα σε σχέση με πέρυσι.

Στο παρελθόν υπήρξε επίσης προπονητής στα τμήματα υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και σε Ορφέα Κομοτηνής, Κόσμιο και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ βρίσκεται στην Δόξα από τη σεζόν 2017-18, όταν διετέλεσε βοηθός προπονητή του Νίκου Μπαχαρίδη και κατέκτησαν το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης.

Για άλλη μια χρονιά βέβαια δεν θα είναι μόνος του, καθώς από πέρυσι τον χειμώνα βρίσκεται δίπλα του ως βοηθός του, ένας ακόμα αξιόλογος προπονητής του Ροδοπίτικου ποδοσφαίρου και πολύ καλός του φίλος, ο Νίκος Κυνηγόπουλος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο τελευταίος ανέλαβε στις αρχές της περσινής σεζόν τις τύχες του Πόντου Κομοτηνής, ωστόσο λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας αποχώρησε από τον σύλλογο και μετέβη στη Δόξα, όπου μαζί με τον κόουτς Πουρλιάκα κατάφεραν να οδηγήσουν τους Προσκυνητές στην παραμονή τους στην Α΄ΕΠΣ Θράκης.

Share it