Search

Θ. Βουρδόλης: “Έτσι θα μοιάζει σύντομα ο χώρος του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης!”

Μία γεύση από το πως θα μοιάζει ο χώρος όπου τώρα βρίσκονται τα ερείπια του παλιού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, έδωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης.

Όπως σημειώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, σε εκείνον το χώρο θα δημιουργηθεί ένα ανοικτό αθλητικό πάρκο με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. Παράλληλα θα υπάρχουν μία σύγχρονη αίθουσα βαρών για τους αθλητές του στίβου, του τένις και των σωματείων της σάλας που δραστηριοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

“Σχεδιάσαμε και ολοκληρωνουμε την μελέτη για ένα ανάλογο Ανοιχτο Αθλητικό Πάρκο ελεύθερο για όλους τους πολίτες στον χώρο του παλιού Κολυμβητηρίου συμπεριλαμβανομενου και μιας σύγχρονης αίθουσας βαρών για τους αθλητές του στίβου του τένις και των σωματείων της σάλας που δραστηριοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευοπουλος. Ελπίζουμε στην επόμενη αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος να γίνει αποδεκτό και από την αντιπολίτευση που το καταψηφίσε την πρώτη φορά και επιτέλους να αξιοποιήσουμε τον χώρο του παλιού Κολυμβητηρίου όπως ακριβώς του αρμόζει αφού ο χώρος είναι χαρακτήρισμενος αθλητικές εγκαταστάσεις και επιτέλους να δώσουμε στους πολίτες του Δήμου μας ένα νέο αθλητικό πάρκο με ελεύθερη πρόσβαση από όλους”.

Share it