Search

Οριστικά στην Super League 2 ο Μακεδονικός των Τοπούζη και Χασάνογλου

Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Το CAS με διευκρινιστική του επιστολή του στην ΕΠΟ γνωστοποιεί ότι δεν αλλάζει η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι τέσσερις γνωστές ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Μακεδονικός στον οποίο αγωνίζονται ο Εβρίτης Θάνος Τοπούζης και ο Ξανθιώτης Φεϊζή Χασάνογλου, ορθά συμμετείχε στα μπαράζ και ανέβηκε στη Super League 2, με τη βούλα του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Αξιο αναφοράς όμως είναι αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη και αφορά τα περίεργα ερωτήματα της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ στο CAS. Η νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας χωρίς να έχει κανένα λόγο, στην επιστολή της θέτει ερωτήματα τα οποία έστρεφαν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση τις απαντήσεις του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου, το οποίο παρ’ όλα αυτά απάντησε δικαιώνοντας απολύτως τον Μακεδονικό, όπως αναφέρει το metrosport.

Μπορεί νομικά να χαρακτηριστεί και ως προσπάθεια χειραγώγησης της απόφασης, αλλά όπως φαίνεται… πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Το CAS αποδόμησε την περίεργη προσπάθεια της νομικής υπηρεσίας της ομοσπονδίας, η οποία εκτέθηκε νομικά από τη συγκεκριμένη της κίνηση.

Share it