Search

Και επίσημα πτυχιούχος ο δις πρωταθλητής Αλέξανδρος Μελισσόπουλος!(+pics)

Έχοντας στο πλευρό του πολύ κοντινά του πρόσωπα και φίλος και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή παρέλαβε το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης ένας απο τους πλέον σταθερούς σκόρερ της Γ’ Εθνικής και δις πρωταθλητής την τελευταία διετία, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός έχοντας στο πλάι του την αγαπημένη του μητέρα Μπία, τα αδέρφια του Μιχάλη & Νίκο αλλά και πλήθος φίλων που ταξίδεψαν απο την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη για να είναι στο πλευρό του σε αυτή την σημαντική στιγμή παρέλαβε το πτυχίο του σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε ονειρικά μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αγροτικό Αστέρα, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ορφέα οπού μάλιστα είχε και αναδειχθεί τοπ σκόρερ του Α’ ομίλου. με τον ίδιο να βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στον Αγροτικό και ποια κατηγορία θα αγωνίζεται μελετώντας παράλληλα προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η ομάδα του SA εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία

Για αυτή την σημαντική στιγμή ο Αλέξης Μελισσόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

“Τελείωσε κ αυτό αν και καθυστερημένα αλλά προχωράμε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες !!! Μια χρόνια με δυο στόχους που επιτεύχθηκαν και οι δυο μια με το πρωτάθλημα και την άνοδο στη super league 2 και η αποφοίτηση ως κερασάκι!!! 👨🏼‍🎓🔚🎉🎊

Share it