Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Υπέροχη κίνηση από τους Xanthifans σε όσους μάχονται στο πύρινο μέτωπο της Δαδιάς “ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Τι και αν εδώ και 7 μήνες τα γραφεία του Συνδέσμου των Xanthifans είναι κλειστά λόγω των όσων έγιναν με την δολοφονία του Άλκη και την γνωστή Κυβερνητική τακτική “πονάει δάχτυλο κόβω χέρι”, ωστόσο για ακόμα μια φορά οι φίλοι του ΑΟΞ δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και κάνουν την πρώτη συλλογική προσπάθεια στήριξης στο πύρινο μέτωπο της Δαδιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι Xanthifans σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης έστειλαν στο πύρινο μέτωπο 4 κιβώτια νερών, 2 κιβώτια χυμών, διαφορά snacks (κρουασάν, μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς)καθώς επίσης και υγειονομικό εξοπλισμό (αντικουνουπικά, κρέμες εγκαυμάτων, κολλύρια ματιών). Κίνηση πραγματικά άξια συγχαρητηρίων που δείχνει για ακόμα μια φορά το πόσο διαφορετικά σκέφτονται και πράττουν

Η ενημέρωση των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης αναφέρει:

Στα χρόνια που οι συνδεσμητες θεωρούνται «μαχαιροβγάλτες», «τοξικομανείς», «χρηματοδοτούμενοι», εμείς οι Xanthifans αποδεικνύουμε ότι η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα αλλά έχει έντονο κοινωνικό και αλληλεγγυο χαρακτήρα.
Δεν μπορούσαμε να σταθούμε απαθείς στην τεράστια οικολογική καταστροφή που συμβαίνει στον γειτονικό μας Έβρο και να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.
Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης αποστέλλουμε στα πύρινα μέτωπα της Δαδιας 4 κιβώτια νερών, 2 κιβώτια χυμών, διαφορά snacks (κρουασάν, μπαρες δημητριακών, ξηρους καρπους)καθώς επίσης και υγειονομικό εξοπλισμό (αντικουνουπικα, κρέμες εγκαυμάτων, κολλύρια ματιών) βοηθώντας -όσο μπορούμε- το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων.
Ευχαριστουμε την Πυροσβεστικη Υπηρεσία Ξάνθης και τα μέλη του συνδέσμου μας από Σουφλι, Δαδια και Αλεξανδρούπολη για την άμεση βοήθεια και τον απαραίτητο συντονισμό που χρειαστήκαμε!
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!
ΥΓ)Στηρίξτε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων XanthiFans όχι μόνο για έναν ισχυρό αθλητικό σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για μια σοβαρή και ανιδιοτελή κοινωνική παρουσία στην Ξανθη και στην Θράκη!!

Share it