Search

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Δόξα Γρατινής που ετοιμάζεται για Πρωταθλητισμό

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Δόξα Γρατινής, που θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και να κάνει Πρωταθλητισμό.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα της Δόξας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Βασίλης Φονταλής, Βασίλης Κελεσίδης και Ζήσης Νάνος. Όλοι τους γνωστοί στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο, αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της Γρατινής, να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Βασίλης Φονταλής, φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, συστήθηκε πέρυσι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της ΕΠΣ Θράκης, με την φανέλα του Ατσαλιού Αρχοντικών, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή σεζόν με δέκα τέρματα στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Μεσολογγίου. Η ποιότητά του και οι περσινές του εμφανίσεις προφανώς δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον Κώστα Γεμενετζή να πιστεύει σε αυτόν και την διοίκηση της Δόξας, έπειτα από άψογη συνεργασία με το Ατσάλι και τον πρόεδρό του Κεμάλ Σακαλή, να ολοκληρώνει μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη.

Ο Βασίλης Κελεσίδης υπήρξε παλαιότερα μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Θράκης και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, τη Δόξα Σώστη και τον Μακεδονικό Λητής. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά και έρχεται να προσδώσει ακόμα περισσότερο ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα της Δόξας.

Τέλος, ο Ζήσης Νάνος έγινε γνωστός στο τοπικό ποδόσφαιρο της Κομοτηνής από την παρουσία του, πριν από μερικά χρόνια, στον ΠΑΟ Κοσμίου, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Θράκης και αγωνίστηκε ακολούθως στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού, για να ακολουθήσει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και πάλι στην τρίτη Εθνική κατηγορία. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Κοζάνης και φέτος επιστρέφει στην Κομοτηνή, για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Κώστα Γεμενετζή, αυτή τη φορά στη Δόξα Γρατινής.

Share it