Search

Ο Άγγλος Στίβ Μπένετ νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ!

Εποχή… Μπένετ στην ελληνική διαιτησία. Ο Βρετανός, είναι ο νέος αρχιδιαιτητής με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να επικυρώνει με 11 ψήφους υπέρ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που είχε γίνει νωρίτερα στην Επαγγελματική Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε τον Μπένετ για τον αντικαταστάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και μετά από ψηφοφορία που έγινε, ο Άγγλος με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό, θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ για την επόμενη διετία.

Ο Στιβ Μπένετ μέχρι και σήμερα ήταν ένας εκ των συνεργατών του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΚΕΔ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε:

· Επικύρωσε με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας να ορισθεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους ο κ. Στέφεν Μπένετ. Νωρίτερα, η Ε.Ε.Π. έκανε δεκτή με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά την εισήγηση του προέδρου της και προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου για ορισμό του κ. Μπένετ ως προέδρου της ΚΕΔ.

Share it