Search

Σταματά το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα που ξεκίνησε ο Σάκης Παντελιάδης!

Την απόφαση του να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει νέο ξεκίνημα ως προπονητής στην ομάδα απο την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, τον Εθνικό Κατερίνης, πήρε ο Σάκης Παντελιάδης.

Όπως σημειώνουν μέσα της Κατερίνης “Γύρισε σελίδα ο Εθνικός Κατερίνης που αναδιοργανώνεται για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με την ιστορική ομάδα του Σιδ. Κατερίνης να “εμπιστεύεται” τα δικά της παιδιά και να τα δίνει βήμα για την επόμενη μέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι ανέθεσε το τιμόνι της ομάδας στο δίδυμο Παντελιάδη, Τριανταφύλλου.”

Ο Θανάσης Παντελιάδης ξεκίνησε απο τον Εθνικό Κατερίνης και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Κύπρου, Ατρόμητο Αθηνών, Λαμία, Λεβαδειακός και Ξάνθη έχοντας περισσότερες απο 320 συμμετοχές σε SL/SL2/FL.

Πέρυσι ήταν στον Πιερικό και από φέτος ξεκινά την προσαρμογή του στο χώρο της προπονητικής, από την ομάδα που τον γαλούχησε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Τριανταφύλλου στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Εθνικού Κατερίνης στις Εθνικά πρωταθλήματα και διακρίνεται για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Έχει θητεύσει σαν προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας και είναι λάτρης του γρήγορου και μοντέρνου ποδοσφαίρου.

Share it