Search

Φαβορί για να επιστρέψει στον πάγκο της Λάρισας ο Παναγιώτης Γκουτσίδης!

Ο Θρακιώτης Παναγιώτης Γκουτσίδης επιστρέφει πιθανότατα στην ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από τρεις μήνες, αφού έφυγε από τη λαρισινή ομάδα στις 28 Απριλίου, έχοντας 23 παιχνίδια, στα οποία πήρε κατά μέσο όρο 2,22 βαθμούς, οδηγώντας την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Όπως σημειώνει το eleftheria.gr, ο Γκουτσίδης έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ότι γνωρίζει άριστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και με δεδομένο ότι την οδήγησε στη δεύτερη θέση και έχει τις ικανότητες να φθάσει να γίνει πρωταθλήτρια. Η πιθανή επιστροφή του Γκουτσίδη δίνει πλεονέκτημα στη Λαρισινή ομάδα όσον αφορά τον χρόνο προσαρμογής του νέου προπονητή και τη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, παλαίμαχος αμυντικός, γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1965 στην Αίγειρο της Κομοτηνής. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Αιγείρου, όπου και έμεινε για 4 χρόνια. Η συνέχεια τον βρίσκει στην Ξάνθη και στο Πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Βοήθησε ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α’ εθνική κατηγορία τη χρονιά 1988-89. Το καλοκαίρι του 1992 αποχωρεί από την Ξάνθη για να αγωνιστεί στην Προοδευτική, ενώ αργότερα παίζει στον Παναιγιάλειο, όπου και τερματίζει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
Το 1997 ιδρύει ποδοσφαιρική ακαδημία στην Κομοτηνή, ενώ το 2007 άνθρωποι της Άρσεναλ τον προσεγγίζουν και τον προσκαλούν στην Αγγλία για να παρακολουθήσει σεμινάρια. Τον ορίζουν υπεύθυνο των σχολών στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από το καλοκαίρι του 2008 συμμετείχε στο τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης και τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ως το τέλος της σεζόν και την έλευση του Wolfgang Wolf. Τα τελευταία χρόνια ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου και μέλος του προπονητικού team της Ξάνθης, του Πλατανιά, του Λεβαδειακού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου. Ως πρώτος προπονητής έχει περάσει εκτός από την Ξάνθη, από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (2010/2011), τον Παναιγιάλειο (2014/2015 και 2017/2018), τον Αστέρα Βλαχιώτη (2020-2021) και τον Ατρόμητο μία φορά στην εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 6-2 στις 27 Νοεμβρίου 2021. Στην ΑΕΛ ήταν προπονητής από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 28 Απριλίου.

Share it