Search

Με Χούπτερη στο τιμόνι και Γιαννακούδη σε ρόλο έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα η Κεσσάνη Ερασμίου!

Με δύο σημαντικές ειδήσεις ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Κεσσάνη Ερασμίου που γνωστοποίησε πως στην άκρη του πάγκου της τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο Γιάννης Χούπτερης ενώ ο Παναγιώτης Γιαννακούδης που πέρσι ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς αποφάσισε να βοηθήσει την αγαπημένη του Κεσσάνη απο ένα διαφορετικό πόστο αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού.

Παράλληλα με το αγωνιστικό οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν και σε βελτιώσεις στο γήπεδο του Ερασμίου ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας όλα να είναι έτοιμα. Να σημειώσουμε εδώ πως φυσικά ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Νίκος Καλαϊτζόγλου συνεχίζει στον σύλλογο και επιστρέφει στο οργανωτικό και διοικητικό για να συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο σε αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ερασμίου αναφέρει:

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας ξεκινά από το αγωνιστικό τμήμα καθώς αποτελεί την άμεση προτεραιότητα για τον σύλλογο μας.
Έτσι λοιπόν για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ.Γιαννης Χουπτερης με σημαντικά περάσματα από ομάδες Β και Γ κατηγορίας έχοντας αρκετές διακρίσεις τα τελευταία 2 χρονια, τον οποίο καλωσορισουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την σεζόν που μας έρχεται.
Δίπλα του, από το πόστο του Γενικού Αρχηγού πια, ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Συλλόγου Παναγιώτης Γιαννακουδης.
Αμφότεροι θα είναι υπεύθυνοι του αγωνιστικου τμήματος καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους με κατάγωγη από το χωριό μας, με αρκετό μεράκι και όρεξη για το ποδόσφαιρο.
Στηριζουμε την νέα προσπάθεια!!

Share it