Search

Γ’ Εθνική: Παράταση στην αγωνία των ομάδων του 1ου ομίλου!

Παρατείνεται η αγωνία των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με υποβιβασμό, προβιβασμό και παραμονή ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο αναλυτικά, επειδή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη αναβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι στην συνεδρίαση της επιτροπής, στην οποία μέλος είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, επρόκειτο να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την υπόθεση του μητρώου μετά την δικαίωση των Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης FC στο διαιτητικό δικαστήριο. Ακόμη θα έπεφταν στο τραπέζι το θέμα της επόμενης μέρας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς και το ζήτημα των Μακεδονικού & Κοζάνης.

Ωστόσο, για τίποτα από αυτά δεν θα υπάρξει σύντομα απόφαση, με την συνεδρίαση να αναβάλλεται και μέχρι στιγμής να μην έχει γνωστοποιηθεί πότε θα λάβει χώρα.

Έτσι, όλοι οι παραπάνω, αλλά και οι Αγροτικός Αστέρας και Άρης Αβάτου που επίσης επηρεάζονται από το θέμα του μητρώου, θα πρέπει να κάνουν και άλλη υπομονή, άγνωστο πόση ακόμα.

Share it