Search

Βελαώρας και τρεις ακόμα ανανέωσαν με τον Ορφέα Στρύμης

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ορφέα Στρύμης, ο οποίος διατηρεί τον περσινό του κορμό και προχώρησε στην ανανέωση τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών.

Πιο αναλυτικά με την φανέλα του Ορφέα θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο εκ των αρχηγών και πιο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Βασίλης Βελαώρας, ο 18χρονος στόπερ Κωνσταντίνος Τσιτλαχίδης, ο Νίκος Καραγιώργος και ο 15χρονος Παναγιώτης Γιαλαμίδης. Αναλυτικά:

“Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Βασίλης Βελαωρας. Ο Βασίλης πέρσι είχε 11 συμμετοχές καθώς είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών ωστόσο βοήθησε την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ασίστ! Ευχόμαστε καλή επιτυχία μακριά από τραυματισμούς!”

“Στην ομάδα του Ορφέα θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Τσιτλαχίδης Κωνσταντίνος. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα μας τον περασμένο Γενάρη και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασσίστ! Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία μακριά από τραυματισμούς!”

“Μια ακόμη ανανέωση για την ομάδα μας με έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της περσινης χρονιάς. Ο Καραγιώργος Νίκος, 19χρονος αμυντικός που πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια θα συνεχίσει να φορά την γαλανόλευκη φανέλα του Ορφέα! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία μακριά από τραυματισμούς!”

“Με την ομάδα του Ορφέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 15χρονος στρυμιωτης πλάγιος αμυντικός Γιαλαμιδης Παναγιώτης! Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια την περσινή σεζόν ενώ βοήθησε και την ομάδα Κ14 με 7 τέρματα!”

Share it