Search

Στην Δόξα Λευκάδας ο νέος σταθμός του Γιώργου Μανάκα!

Στην απόκτηση του Γιώργου Μανάκα, που μέχρι και τη πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν στη Ξάνθη με τα χρώματα του τοπικού Λεύκιππου, ανακοίνωσε η Δόξα Λευκάδας

Ο Κομοτηναίος center μετά την περσινή εκπληκτική του σεζόν στους ξανθιώτες αποδέχτηκε την πρόταση της πολύ φιλόδοξης Δόξας Λευκάδας. Ο 25χρονος Ροδοπίτης μπασκετμπολίστας άλλωστε έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του όλα τα προγηούμενα χρόνια, αγωνιζόμενος σε ΑΕ Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνής, Αγία Βαρβάρα, Ελευθερούπολη, Οίακα Ναυπλίου, Χανιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, δύο Πρωταθλήματα Β’ Εθνικής, ένα Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τα τελευταία χρονιά αποτελεί σταθερό μέλος, της καλύτερης πεντάδας του Πρωταθλήματος που αγωνίζεται, όπως άλλωστε συνέβη και τη σεζόν που μόλις τελείωσε, όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ του Λεύκιππου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Μανάκας, γεννημένος το 1997, με ύψος 2.06, συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την νέα χρονιά.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Κομοτηνή (ΑΕ & ΓΑΣ), αγωνίστηκε στην Καβάλα (Αγ.Βαρβάρα, ΕΚ Καβάλας & ΓΣ Ελευθερούπολης), στον Οίακα Ναυπλίου, αντίπαλος μας το 2019-2020 στον ΠΑΣ Γιάννενα, στα Χανιά και πέρσι στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Οι περισσότερες ομάδες που αγωνίστηκε πήραν πρωτάθλημα και άνοδο.

Συνεχίζουμε….”.

Από την Ξάνθη στη Λευκάδα ο Μανάκας

Share it