Search

Με υψηλούς στόχους και Χαλήλ Οσκάν στο τιμόνι τη νέα χρονιά ο ΑΟ Κοτίνου!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κότινου έχουμε εδώ και λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Ερσάν Καντουχάρ για να αναλάβει τα ηνία του Φίλιππου Δροσερού, με την διοίκηση της ομάδας του Κοτίνου να έρχεται σε συμφωνία με τον Χαλήλ Οσκάν

Ο Χαλήλ Οσκάν με μεγάλη εμπειρία στις Ακαδημίες έχοντας εργαστεί σε Ξάνθη και ΑΕΞ πήρε την απόφαση μετά τα όσα άκουσε απο τους ιθύνοντες του συλλόγου να αποδεχτεί την πρόταση και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου που μετά την περσινή άνοδο απο την Γ’ στην Β’ κατηγορία, θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να διεκδικήσει και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ήδη άλλωστε έχουν πιάσει δουλειά και συζητούν τόσο με τους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα για να διατηρηθεί ένα σημαντικό κομμάτι αλλά και με παίκτες για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Κότινου αναφέρει:

Ο Α.Ο. Κοτίνου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Χαλήλ Οσκάν ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Καλώς ήλθες στην οικογένεια του Α.Ο. ΚΟΤΙΝΟΥ coach και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ. Α.Ο. ΚΟΤΙΝΟΥ

Share it