Search

Με τη φανέλα του Ορφέα Στρύμης και τη νέα σεζόν ο αρχηγός της Μαρίνος και τρεις ακόμη

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Ορφέα Στρύμης εξελίσσεται με πλήρεις ρυθμούς, με τον σύλλογο ήδη να ανακοινώνει τους πρώτους τέσσερις ποδοσφαιριστές, που θα αγωνίζονται και πάλι με τη φανέλα του Ορφέα.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Πέτρου Δημόπουλου θα αγωνίζονται εκ νέου, ο αρχηγός Ορέστης Μαρίνος, ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν Νικόλαος Καράπας, ο πρώτος την περσινή σεζόν σε συμμετοχές Δαυίδ Σαναμιάν και ο mvp από τους φίλους της ομάδας πέρυσι Ανέστης Κοφίδης. Αναλυτικά:

“Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε με την παραμονή ενός εκ των αρχηγών της περσινής χρονιάς. Ο Ορέστης Μαρίνος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για 4η συνεχόμενη χρονιά έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα την περσινή χρονιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 8 τέρματα και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές! Ευχόμαστε καλή επιτυχία μακριά από τραυματισμούς!”

“Συνέχεια ανανεώσεων. Με την φανέλα του Ορφέα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς Καραπας Νικόλαος. Ωστόσο παρά τον σοβαρό τραυματισμό βοήθησε την ομάδα στην κατακτηση του πρωταθλήματος σκοράροντας ένα κρίσιμο γκολ την προτελευταία αγωνιστική!”

“Ο Σαναμιαν Δαβίδ θα συνεχίσει για 4η συνεχόμενη χρονιά να φοράει τη φανέλα του Ορφέα Στρυμης. Πρώτος σε συμμετοχές την περσινή σεζόν καθώς δεν έχασε κανένα παιχνίδι βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς την νέα αγωνιστική σεζόν!”

“Ο προγραμματισμός της ομάδας μας συνεχίζεται με την ανανέωση ενός από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της περσινής πρωταθλήματικης σεζόν τον οποίο μάλιστα σε γκάλοπ οι φίλοι της ομάδας μας τον αναδείξαν σε mvp. Πρόκειται για τον Κοφιδη Ανέστη,πρώτο σε χρόνο συμμετοχής πέρσι με 1597′ λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας 7 τέρματα και 4 ασίστ! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν μακριά από τραυματισμούς!”

Share it