Search

Στο τιμόνι της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και τη νέα σεζόν ο Σάκης Σκουλής!

Με τον Σάκη Σκουλή στο τιμόνι της θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου.

Ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε τις τύχες της Αναγέννησης πέρυσι μεσούσης της σεζόν και σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή, αφήνοντας προφανώς ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του συλλόγου με τη δουλειά του, γεγονός που οδήγησε στην ανανέωσή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στόχος του συλλόγου φέτος είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, με την διοίκηση να βασίζεται στο πρόσωπο του κόουτς Σκουλή για την επίτευξη του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Σκουλής έχει διετελέσει επίσης, προπονητής του ΠΑΟ Κοσμίου και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με την οποία έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές του νομού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν εκείνος που έκανε το σκάουτινγκ των αντιπάλων του Πανθρακικού, στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

“Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Σκουλή!

⚽ Με πλούσιο παρελθόν σε Γ’ και Δ’ Εθνική, όπως επίσης στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Θράκης θεωρούμε ότι είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος για την Αναγέννηση
🔵🙏🏼 Καλή επιτυχία Σάκη!”

Share it