Search

Επιστρέφουν τα Ακριτίδεια! Στην σέντρα μετά από 3 χρόνια οι Δάσκαλοι της Ξάνθης

Τα Ακριτίδεια, το πανελλήνιο και παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ξεκινούν και πάλι μετά από τρία χρόνια. Τα 22α είχαν διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Λάρισα, ενώ φέτος από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην Κοζάνη.

Η ομάδα της Ξάνθης θα είναι και πάλι παρούσα όπως κάνει ανελλιπώς από το 2005. Με πυξίδα την επιτυχία τους στην Λάρισα καθώς είχαν αγωνιστεί στον τελικό χάνοντας από την ομάδα της Λεμεσού με 3-0, ευελπιστούν ότι και πάλι θα πετύχουν μια σημαντική διάκριση. Όμως πάνω απ’ όλα σημασία έχει η συμμετοχή τους και η αγάπη για το άθλημα.

Τα 23α Ακριτίδεια και φέτος θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Συμμετέχουν συνολικά 20 ομάδες χωρισμένες σε 5 ομίλους. Η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στον 3ο όμιλο με αντιπάλους την Κοζάνη, την Πιερία και την Καβάλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

H αποστολή: Γιοβανούδης, Ευθυμίου, Καβάζης, Κοτζά, Ματζαρίδης, Μολλά Χασάν, Μουμίν Σαλή, Μπουναρτζής Αναστάσιος, Μπουναρτζής Ηλίας, Παρασχάκης, Ράικος, Σαλή Ογλού, Σιάνκο, Τζελέπ, Τοπ Αλή, Χατζηγερακούδης, Χατζηπαρασκευάς.

Coach: Σάκης Κατζελάκης

Share it