Search

Παρουσίασε Κυριάκο Κετσιεμενίδη, το νέο τεχνικό επιτελείο και το νέο γενικό αρχηγό η Δόξα Δράμας!

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ξανθιώτη νέου προπονητή της Δόξας Δράμας, Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των βοηθών του Μιχάλη Δημητριάδη και Χάρη Μιχαλάκη, του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Δαύκου καθώς και του νέου γενικού αρχηγού Μάκη Ευθυμιάδη, έγινε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου στη Δράμα.

Αρχικά την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος του ΓΣ Δόξα Δημήτρης Περσίδης ο οποίος προλογίζοντας την εκδήλωση έδωσε ένα πρώτο στίγμα από την πλευρά της διοίκησης: «Ξεκινήσαμε σαν διοίκηση σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Τους τελευταίους τρεις -τέσσερεις μήνες δώσαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα που όσοι ήταν από μέσα τον ζήσανε από κοντά. Ενώ όλοι μας είχαν «τελειωμένους» εμείς σαν διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες, είχαμε διαφορετική γνώμη. Τα καταφέραμε έστω και στο τέλος και πιστεύω ότι θα το είχαμε πετύχει νωρίτερα αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Από σήμερα ξεκινάει επίσημα ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο αν και ήδη από την επόμενη μέρα, μετά το τελευταίο παιχνίδι ξεκινήσαμε άτυπα τις συζητήσεις για τη νέα σαιζόν. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τα πιο δύσκολα γιατί οι ομάδες στο νέο πρωτάθλημα θα είναι 18 και θα είναι πιο δυνατές. Εμείς θα τις σεβαστούμε όλες αλλά δεν θα φοβηθούμε κανένα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα κερδίζει τον καλύτερο του ομίλου. Ότι είχαμε κάνει, όταν αναλάβαμε, στη διάρκεια του δευτέρου γύρου όπου η ομάδα ήταν αήττητη και δεν έχασε από κανένα αντίπαλο. Εχουμε κάνει ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να έρθουν στην ομάδα, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι το τελεσίδικο δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάποια ονόματα. Όπως και στις περισσότερες ομάδες έτσι και σε εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το οικονομικό. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλουμε την στήριξη όλων. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την ομάδα. Θέλουμε τη στήριξη όλων για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που θα βάλουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους και στον καθένα που θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, με τη φυσική του παρουσία ή με την οικονομική του στήριξη».

-Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος γενικός αρχηγός της Δόξας, Μάκης Ευθυμιάδης, ο οποίος παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του λέγοντας: «Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και 36 χρόνια μέσα από το κομμάτι της διαιτησίας που μου έδωσε τη δυνατότητα να το γνωρίσω σε όλα του τα επίπεδα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τις εικόνες που έχω θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της διοίκησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για την πρόταση που μου έκανε δια του προέδρου του παρουσιάζοντας μου τον προγραμματισμό που κάνουν για την νέα χρόνια στον οποίο μου ζητήσανε να συμμετέχω. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για μένα αλλά και για οποιοδήποτε θαήταν στη θέση μου. Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της ομάδας. Ξεκίνησε εδώ και μερικούς μήνες αυτή η προσπάθεια από τη σημερινή διοίκηση αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πιο έντονη. Εχουμε φτάσει να λείπουμε από το δραμινό ποδόσφαιρο όπου άνθρωποι του με τους οποίους έχω μιλήσει μου έχουν επισημάνει ότι μας θέλουν κοντά και αυτό πρέπει να δούμε από την αρχή. Επαφές με τους προπονητές και με τους ποδοσφαιριστές και πιστέψτε με ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά. Σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή που μου κάνετε, την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θα ήθελα σύντομα να πούμε πολλά περισσότερα για τα δικά μου καθήκοντα και με περισσότερες λεπτομέρειες και ελπίζω σε μια καλή συνεργασία».

-Αμέσως μετά, σειρά πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσεμενίδης λέγοντας ότι: «Κάνουμε αυτή την εκδήλωση θέλοντας να δείξουμε ότι όλοι είμαστε μια γροθιά για να φτιάξουμε από την αρχή την ομάδα και να την πάμε εκεί που της αρμόζει. Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας και σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Αυτό το έχω ήδη εμπεδώσει πολύ καλά από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα. Είναι η πιο ιστορική ομάδα του ομίλου και δεν της αρμόζει η θέση της στη Γ’ εθνική. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική. Ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η Δόξα όπως και όλη η Ελλάδα. Δεν θέλουμε να κάνουμε παράλογα άλματα αλλά να είμαστε αξιόπιστοι σαν ομάδα. Δεσμεύομαι ότι η ομάδα θα δουλέψει σε σημείο που να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Γι’ αυτό δεσμεύομαι. Ξέρουμε την κατηγορία, έχω κάνει και πρωταθλητισμό με το Νέστο και γενικά ξέρουμε τι μας περιμένει. Θέλει υπομονή από όλους και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε αυτό που περιμένετε. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τα παιδιά της Δράμας και αν θα έρθουν κάποια από άλλες περιοχές θα είναι για να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αυτά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

-Συνεχίζουν στη Δόξα οι δύο συνεργάτες του προπονητή, ο γυμναστής Μιχάλης Δημητριάδης και ο βοηθός- αναλυτής Χάρης Μιχαλάκης. Πρώτος τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Δημητριάδης: «Είναι η τρίτη μου σαιζόν στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε που βρισκόμαστε. Αν και μαζί με το Χάρη είμαστε οι μικρότεροι, έχουμε έρθει και έχουμε δει πράγματα, έχουμε δει το μουσείο της ομάδας. Εγώ ήμουν παλαιότερα στον «Καστρινό» και γνωρίζω από τότε το βάρος της φανέλας. Είμαι εδώ για να μεταλαμπαδεύσω τις τυχόν γνώσεις που μπορώ να έχω στα παιδιά , να βοηθήσω τον προπονητή από όπου μου ζητηθεί και να φανώ χρήσιμος για την ομάδα».

-Από την πλευρά του ο Χάρης Μιχαλάκης είπε: « Εξειδικεύομαι στο κομμάτι της ανάλυσης, ένα τμήμα πολύ σημαντικό για το έργο του προπονητή και της ομάδας. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε όλοι το που ανήκουμε, το βάρος της φανέλας, την ιστορία αυτής της ομάδας και ευελπιστώ ότι θα δουλέψουμε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα».

-Το όνομα του Κώστα Δαύκου δεν χρειάζεται κάποια σύσταση μέσα στη Δόξα. Είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων που δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, θα έλεγα ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τη θέση του προπονητή των τερματοφυλάκων της Δόξας. Παρότι είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την προπονητική και το κομμάτι της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων σε ένα τέτοιο επίπεδο, αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον, έχοντας μάλιστα περάσει σαν τερματοφύλακας από την ομάδα. Με βοηθάει να εγκλιματιστώ και να μπω πιο γρήγορα στο ρόλο της θέσης που έχω αναλάβει. Είναι μια μεγάλη τιμή η ανάθεση αυτής της θέσης και ευχαριστώ δημόσια την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να δώσω μπορώ. Ξεκινάμε από σήμερα τον προγραμματισμό και ανυπομονούμε για την ώρα να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε τη δουλειά».

Photo Credit: Χριστίνα Γεωργιάδου

Share it