Search

“Ονειρικό” φινάλε στη σεζόν με τεσσάρα κόντρα στον Ηρακλή Αμμουδιάς για τον Άρη Πετεινού!(+pics)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά η ομάδα του Άρη Πετεινού που κέρδισε με 4-1 τον Ηρακλή Αμμουδίας στο τελευταίο ματς των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση καταφέρνοντας να κυριαρχήσει στο ματς και να φτάσει σε μια εμφατική νίκη κλείνοντας τα μπαράζ με 3 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία)

Ο Άρης μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και μετά απο καλές στιγμές με Κοτόπουλο και Κουτσομιχάλη κατάφερε στο 27′ με αρκετή δόση τύχης να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη και καρφωτή κεφαλιά του Χριστοφορίδη ο Ηλίας Γκάλιος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αν και αμφότερες είχαν καλές στιγμές σε ένα ματς με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να βγάζουν διάθεση να παίξουν επιθετικά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη μπήκε ξανά δυνατά και στο 53′ μετά απο κεφαλιά ασίστ του Πουτακίδη ο Σιδηράς με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα για το 2-0. Στο 60′ οι νταμπλούχοι Ξάνθης άγγιξαν το τρίτο γκολ όμως το σουτ του Παυλίδη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε στο 63′ και το σουτ του Τυριάκη όμως ο Κουτσομιχάλης πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό γυριστό έκανε το 3-0.

Στο 82′ μετά απο υπέροχη συνεργασία Τυριάκη με Τουρατζίδη ο τοπ σκόρερ του φετινού Άρη σκόραρε για το 4-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει στο 91′ ο Μπάμπης Ζυγκερίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά απο κόρερ του Τοπάλι.

Πριν την έναρξη του αγώνα μετά απο αίτημα της ομάδας του Άρη Πετεινού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τζούλη Μαμαλίγκατζη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παρχαρίδης με βοηθούς την Κοτανίδου και τον Παστιάδη, που έκαναν άριστη διαιτησία.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Σιδηράς(83′ Σαμαράς), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης(76′ Αμανατιάδης), Παυλίδης(72′ Μίλκογλου), Αβερόπουλος(46′ Πουτακίδης), Κουτσομιχάλης, Παπαθεοδώρου(46′ Τουρατζίδης), Τυριάκης, Κοτόπουλος

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Μ. Δουλγέρης): Τσιντσάρης, Παυλίδης Δ.(56′ Γκάλιος Ν.), Στοίλας(56′ Μητκώνης), Ζάντσιος, Γκάλιος Ηλ., Σπανίδης, Τοπάλι, Κωνσταντίνου, Ζιγκερίδης Χρ.(46′ Ζιγκερίδης Χ.), Λαδόπουλος, Σιδηρόπουλος

Share it