Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο “χρυσός Μάης” του Αντώνη Παπαδόπουλου του Πήγασου Ξάνθης!

Γεμάτος διακρίσεις ήταν ο Μάιος για τον ταλαντούχο ξανθιώτη ποδηλάτη του “Πήγασου”, Αντώνη Παπαδόπουλο που αναδείχτηκε χρυσός στον διεθνή αγώνα ποδηλασίας δρόμου που έγινε στην Βουλγαρία, ενώ την κορυφή κατέκτησε και στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου αντοχής που έγινε στην Άμφισσα.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

1η Θέση και Χρυσό Μετάλλιο σε διεθνή αγώνα ποδηλασίας δρόμου στην γειτονική μας Βουλγαρία στις 21 Μαΐου 2022

1η Θέση και Χρυσό Μετάλλιο στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου αντοχής στην Άμφισσα στις 28 του Μάη που διοργάνωσε ο Ζευς Π.Ο. για άλλη μία χρονιά, στην Μνήμη του Αδικοχαμένου Ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Α.Ο. Σπύρου Ντόκου, για τον ποδηλάτη του ‘ΠΗΓΑΣΟΥ’ Αντώνη Παπαδόπουλο

‘Αυτό είναι το μεγαλείο της ζωής, να συνεχίζετε πάντα άλλοτε με λύπες και άλλοτε με χαρές. Για να υπάρχει ισορροπία. Έτσι λοιπόν, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του, βετεράνου ποδηλάτη Σταύρου Παπαδόπουλου και έχοντας στην φαρέτρα του την χρόνια εμπειρία αυτού καθώς και την προσωπική του δημιουργική δύναμη, ο αθλητής ποδηλάτης μας, υπόσχεται συνεχώς μια ανοδική παραδεχόμενη δραστηριότητα ανά το πανελλήνιο και όχι μόνο, που ανοίγει δρόμους για τις επερχόμενες ποδηλατικές γενεές της Ξάνθης’.

Share it