Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε σπουδαία τουρνουά σε Ολλανδία και Κροατία με την Κ13 του ΠΑΟΚ ο Χρήστος Δανίδης!

Στην Ολλανδία και στο Ρότερνταμ θα βρεθεί η Κ13 από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου για το υψηλού επιπέδου τουρνουά СVV Zwervers.

Ο ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται ο νεαρός Κομοτηναίος Χρήστος Δανίδης που προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, θα ανταγωνιστεί ομάδες από σπουδαίες ακαδημίες, όπως η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νόρτζελαντ, η Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ, η Φέγενορντ, ο Αγιαξ, η Ουτρέχτη, η Γκενκ, η Λέστερ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Θεόδωρος Καλπάκης, Ιορδάνης Χολίδης, Φάμπιο Ρεφατλάρι, Μάριο Ματέρα, Ελευθέριος Μανασίδης, Φώτιος-Γεώργιος Μεταξάς, Στέφανος Αϊβάζογλου, Χρήστος Δανίδης, Ιωάννης Γκέρσος, Γεώργιος Νικολαϊδης, Αργύριος Αργυρίου, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Νικόλαος Χαλδέζος, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Leon Sznaucner, Ιορδάνης Χατσίδης Κωνσταντίνος Μίσχος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αντώνης Κρινίτσας, Ανθή Σαββίδου και ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης Γιάννης Βλάχος.

Επίσης, τον Αύγουστο (13 και 14.08) η Κ13 θα βρεθεί στην Κροατία για το τουρνουά που διοργανώνει η FC Medimurec, υπό την αιγίδα της UEFA. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν οι Μίλαν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάλτσμπουργκ, Μπόχουμ, Σπάρτα Πράγας, Σλόβαν Μπρατισλάβα.

Share it