Search

Photos: Πέρασε απο τον Πετεινό και κρατά την άνοδο στα δικά του πόδια ο Πανθρακικός!

Αποφασιστικό βήμα που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική πέτυχε ο Πανθρακικός που επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο του Πετεινού κόντρα στον άκρως ανταγωνιστικό στην έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μπήκε πιο δυνατά στο ματς θέλοντας να βρει το γρήγορο γκολ που θα της “λύσει” τα πόδια και είχε καλές στιγμές με τον Βάσκο να κάνει το σουτ και να μπλοκάρει ο Λαπαδώνης, ενώ στο 20′ ο κίπερ του Πετεινού έκανε διπλή σωτήρια επέμβαση στην κεφαλιά του Αμέτ Ερκάν και το σουτ του Βάσκου.

Η πίεση του Πανθρακικού απέδωσε καρπούς στο 27′ όταν ο εξαιρετικός Παύλος Σμάλης βρήκε τον Γιαννακιτσίδη που έκανε το σουτ ο Λαπαδώνης απέκρουσε όμως ο Φουρλατάρας που ακολούθησε την φάση απο κοντά έκανε το 0-1

Μετά το γκολ το ματς άνοιξε χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα, και ενώ το ματς έδειχνε να πηγαίνει στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ ο Φουρλατάς με ένα καλοζυγισμένο σουτ εκτός περιοχής κέρδισε τον Λαπαδώνη κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του με την συμπλήρωση των 45′ λεπτών αγώνα.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Πάρη Κοτόπουλο ο Άρης Πετεινού μπήκε πιο δυνατά και στο 51′ ο πολύπειρος φορ του Άρη πρόλαβε την έξοδο του Κασκαντάνη και κέρδισε την ανατροπή, με τον Γιάννη Χριστοφορίδη να ευστοχεί απο τα 11μέτρα για το 1-2. Μάλιστα η ομάδα του Πετεινού στο 60′ έφτασε πολύ κοντά και στην ισοφάριση όμως το ευθύβολο σουτ του Τουρατζίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κασκαντάμης

Μετά απο αυτή την φάση η ομάδα του Πανθρακικού “αφυπνίστηκε” πήρε μέτρα στο γήπεδο είχε καλές στιγμές με σουτ των Βάσκου και Γκουτσίδη, απείλησε με κεφαλιά των Σμάλη και Σιδηρόπουλου και είχε μια τρομερή με σουτ του Καλογρανά που βρήκε σε αμυντικό και το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Στο 93′ η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε σε αντεπίθεση με τον Γιαννακιτσίδη να κάνει εξαιρετική κάθετη στον Βάσκο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας των “κιτρινόμαυρων” και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό ωστόσο η ομάδα του Πετεινού, έχοντας στο δεύτερο μέρος και την συμπαράσταση του Βασίλη Τοροσίδη, ήταν άκρως ανταγωνιστική ενώ για ακόμα ένα ματς ο Τάσος Νεοφυτίδης έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά που προέρχονται απο την Ακαδημία(5 παίκτες) του συλλόγου να αγωνιστούν.

Σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη που είχε σε πολύ καλή μέρα τα “βαρόμετρα” της που με την εμπειρία τους βοήθησαν τα μέγιστα αλλά και το δίδυμο των Σμάλη(γεννημένος το 2004) και Χακάν στο κέντρο που έκαναν ατελείωτα χιλιόμετρα με σημαντική βοήθεια σε άμυνα και επίθεση όπως και ο Άνταμ Καλογρανάς. Ενώ σίγουρα τα γκολ των Φουρλατάρα(2) και Βάσκου μπορούν να αποδειχθούν κομβικά καθώς οι “πράσινοι” πλέον παίζουν για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Προσοτσάνη μετά τα σημερινά αποτελέσματα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Κώστογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής και Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τάσος Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Φλώρος, Κουτσομιχάλης(75′ Μπουρλόγλου), Πουτακίδης(66′ Αβερόπουλος), Τουρατζίδης, Παπαθεοδώρου(38′ Σιδηράς), Μίλκογλου(46′ Κοτόπουλος), Τυριάκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Νίκος Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος, Καλογρανάς, Σαπνάρας(46′ Λειβαδιώτης), Βελή Μεμέτ Χακάν, Φουρλατάρας, Σμάλης, Βάσκος, Γιαννακιτσίδης, Αμέτ Ερκάν(64′ Γκουτσίδης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

https://www.youtube.com/watch?v=rp5TzjY7H_Q

Share it