Search

Πρωτιά για τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ με ειδικές αφιερώσεις και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Χρήστο Μαλαδένη!(+pics)

Την κατάκτηση του τροπαίου του 2ου τουρνουά στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Μαρινάκη πανηγύρισαν οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ, που αφιέρωσαν την κατάκτηση του τροπαίου στην οικογένεια του αγαπημένου τους Γιώργου Μαρινάκη και τον ίδιο φυσικά που αποτελεί μια από τις μεγάλες μορφές της ιστορίας του ΑΟΞ.

Στα αγωνιστικά οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ κέρδισαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ με τέρμα του Κουρή, ακολούθησε η νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού με σκόρερ τους Αβραμίδη και Μπαϊκαρά ενώ στη νίκη με 3-1 επί της ομάδας των γονέων του ΠΑΟΚ Κομοτηνής σκόραραν οι Κεχαγιάς, Μπασδάνης και Βασιλειάδης.

Για την ομάδα των παλαίμαχων του ΑΟΞ ο προπονητής Νίκος Κριεζής χρησιμοποίησε τους: Κουρτίδη, Ξανθόπουλο, Μαντζαρίδη, Κοτζακελίνη, Τσετινέ, Παπακωνσταντίνου, Γιοβανούδη, Μαλαδένη, Κεχαγιά, Αβραμίδη, Κουρή, Τουργαίδη, Ανθόπουλο, Μπακάλογλου, Σουπιάδη, Μαραντά, Καζάκη, Δημητρόγλου, Μπαϊκαρά, Δημητριάδη, Σαμαρά, Βασιλειάδη, Φουρλακίδη και Μοσχίδη. Ενώ την αποστολή συνόδευσε και ο Κώστας Νεοχωρίτης που ήταν και αυτό που παρέλαβε το τρόπαιο.

Στα δυσάρεστα των αγώνων ο σοβαρός τραυματισμός του βετεράνου αστέρα μεταξύ άλλων Ξάνθης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Χρήστου Μαλαδένη που υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και εγχειρίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Οι παλαίμαχοι της Ξανθιώτικης ομάδας ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη τους ενώ ευχαρίστησαν τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Μάλιστα οι Παλαίμαχοι πέρα απο τον Γιώργο Μαρινάκη αφιέρωσαν την κούπα και στον Χρήστο Μαλαδένη, ευελπιστώντας όλοι γρήγορη και ομαλή επιστροφή μετά την αποθεραπεία του.

Share it