Search

Στις “8” καλύτερες ομάδες της χώρας η Κ15 της ΕΠΣ Ξάνθης με μεγάλη πρόκριση στην Βέροια!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων πανηγυρίζει η ΕΠΣ Ξάνθης που κατάφερε να κερδίσει με 6-5 στα πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού μπήκε αρκετά νωχελικά και το πλήρωσε όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45′ μετά απο ωραία συνεργασία του Μουχτάρη με τον Κίναλη και ωραίο σουτ του τελευταίου ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία σε τρομερό σουτ του Ασλανίδη που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με το 1-1 να μένει μέχρι την συμπλήρωση των 80′ λεπτών το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι εκεί οπού οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού κατάφεραν να ευστοχήσουν στα 6 από τα εφτά πέναλτι που εκτέλεσαν ενώ ο Χατζηνικολαίδης απέκρουσε δύο και έδωσε την μεγάλη πρόκριση στους ψυχωμένους πιτσιρικάδες της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Ξάνθης θα παίξει με την Κοζάνη με φόντο την πρόκριση στο Final 4.

Tην αναμέτρηση διεύθυνε ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου με βοηθούς τους Μάρκο Λαζαρίδη και Παναγιώτη Γιαντζίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Μ. Γιοβανόπουλος -Αν. Ανθυμιάδης): Διαμαντόπουλος, Γιαννινάς, Παπαγεωργίου, Γιαντζίδης, Μουχτάρης Α., Χεράκης, Δάρλας, Τσιαμπάς, Καψάλης, Μάρκου, Νατσιούλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ. Κουτρουλός): Χατζηνικολαίδης, Χουσείνκο, Παπαδόπουλος, Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ, Ντέμπροβα, Μπογιατζίδης, Κοτζακελίνης, Ασλανίδης, Μουχτάρης. Αγωνίστηκε και ο Κίναλη, ενώ στην αποστολή ήταν οι Κιούρτ, Αποστολόπουλος, Καραγκιοζίδης, Κουρτίδης, Κρυστάλλης, Δρόσος, Κωνσταντινίδης και Μπαλάσης.

Share it