Search

«Πάτησε» τον Ηρακλή Αμμουδιάς, αλλά «κόλλησε» στο μηδέν ο Ιπποκράτης

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στις Σέρρες με τον Ηρακλή Αμμουδιάς.

Η ομάδα του Έβρου ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες αλλά και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. 

Στο α’ μέρος ο Κουτογλίδης είπε όχι σε τετ α τετ του Τζελέπη, ενώ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ κεφαλιά του Γκουντενούδη, ο οποίος είχε ακόμη μία μετά από σέντρα του Τρανόπουλου που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Τζελέπης είχε και δεύτερη καλή στιγμή όταν το σουτ που δοκίμασε μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και ο γκλκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε. Από ένα σουτ που πέρασαν λίγο άουτ είχαν και οι Καλτσάς και Τρανόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο Τρανόπουλος και Τζελέπης βγήκαν φάτσα με την εστία, ο πρώτος έδωσε έτοιμο γκολ στον δεύτερο, αλλά ο Τζελέπης μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να σουτάρει χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Λίγο αργότερα ο Τρανόπουλος θα χάσει τετ α τετ ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Τζελέπη στην επόμενη φάση. Λίγο πριν το τέλος μετά από κόρνερ του Γιαννόπουλου η κεφαλιά του Πουλουκτσή εξουδετερώθηκε από τον Κουτογλίδη. Ο Ηρακλής Αμμουδιάς σε όλο το ματς είχε 4-5 σουτ τα οποία έφυγαν εκτός εστίας.

Ιπποκράτης (Μ. Παπάζογλου): Γιαννόπουλος, Ακρίβος, Παπάζογλου Δ. (50′ Ράλλης), Γκουντενούδης (45′ Σίσκος), Πουλουκτσής, Μουρατίδης (40′ Φραγκουλίδης), Ευθυμιάδης, Τζελέπης, (50′ Σιμτσάκης), Βαρσαμίδης, Καλτσάς (50′ Γιαννόπουλος), Τρανόπουλος.

Share it