Search

Χωρίς Κυριζάκη, αλλά με Τρανόπουλο στην Κομοτηνή ο Ιπποκράτης

Να διπλασιάσει τις νίκες του θα επιδιώξει ο Ιπποκράτης στο παιχνίδι της Τετάρτης 11/5 (16:00, LIVE SportsAddict.gr) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο προπονητής Μιχάλης Παπάζογλου δεν υπολογίζει στον πρώτο του σκόρερ Γιώργο Κυριζάκη ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας στην Αλεξανδρούπολη με την Προσοτσάνη και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον 15 μέρες από τα γήπεδα.

Από την άλλη όμως ο κόουτς των «γιατρών», θα δει τον Τρανόπουλο να επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στον ημιτελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με την Αλεξανδρούπολη FC. Το δεύτερο καινούριο πρόσωπο στην αποστολή σε σχέση με την πρεμιέρα είναι ο Ποπότης που παίρνει την θέση του Σίσκου.

Η αποστολή του Ιπποκράτη θα αναχωρήσει στις 13:15 για την Κομοτηνή.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή:

Τογγουλίδης, Τρανόπουλος, Πουλουκτσής, Μαμρικισβίλι, Ακρίβος, Ποπότης, Ευαγγελίδης, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης, Καλτσάς, Μουρατίδης, Καρασερίδης, Ράλλης, Γιαννόπουλος, Γκουντενούδης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης, Φραγγουλίδης, Ευαγγελίδης, Τζελέπης, Μεσιτίδης.

Share it