Search

Με σκόρερ τον πρώην της Ξάνθης Φώτη Δουμάνη Κυπελλούχος Καβάλας ο Βύρωνας κόντρα στους Ξανθιώτες του Θεολόγου!

Την κατάκτηση του ντάμπλ πανηγύρισε ο Βύρωνας Καβάλας που μετά απο το πρωτάθλημα πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στο “Ανθή Καραγιάννη” της Δόξας Θεολόγου με 1-0.

“Χρυσός” σκόρερ για τους νικητές ήταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης που με σουτ εντός περιοχής στο 71′ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Θεολόγου που απείλησε κυρίως με τα χτυπήματα φάουλ του ξανθιώτη Μιχάλη Χιονίδη. Πέρα απο τον Χιονίδη βασικός αγωνίστηκε και ο ξανθιώτης κίπερ Βαγγέλης Μπαμπούρης, ενώ για τους Κυπελλούχους βασικός αγωνίστηκε ο πρώην του Πανθρακικού και αρκετών ακόμα ομάδων της ΕΠΣ Θράκης, Γιώργος Ζουλής

Βύρωνας Καβάλας (Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Ζουλής, Καλτσίδης, Καπνόπουλος (85′ Ελευθεριάδης), Δουμάνης, Πτηνόπουλος (33′ Σαββατιανός), Φουστέρης, Αθανασάκης (62′ Ηλιάδης), Μαυρογιάννης, Σεφερίδης, Παντελίδης.

Δόξα Θεολόγου (Στυλιανού): Μπαμπούρης, Μαλίκι, Τσονάκας (66′ Τσετάνι), Λεγάτος, Μανολάρι, Λεγάτος, Χιονίδης, Λαπούσι, Μουσάς, Ανθουλάκης (88′ Τσετάνι).

Photo Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it