Search

Η αποθέωση του Βασίλη Τοροσίδη στον 9χρονο Λέανδρο που “σήκωσε στο πόδι” την Τούμπα και συγκίνησε όλο τον κόσμο!(+video)

Οι υπέροχες στιγμές, οι οποίες διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, κατά την ανάπαυλα του αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τον μικρό Λέανδρο να κλέβει δικαίως την παράσταση και να καταχειροκροτείται, είχαν ιδιαίτερη σημασία.

Ο 9χρονος Λέανδρος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, περπάτησε για στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα και γνώρισε την αποθέωση από την εξέδρα. Με την είσοδό του, ο κόσμος που βρισκόταν στις εξέδρες σηκώθηκε από τα καρεκλάκια της Τούμπας και ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά του όνομά του. Μάλιστα, μόλις πήρε την μπάλα στα πόδια του, ο Λέανδρος την έστειλε στα δίχτυα με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να πανηγυρίζουν.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ συγκίνησε και τον Ξανθιώτη Τεχνικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Ο “Τορο” έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον «πραγματικό ήρωα» Λέανδρο, χειροκροτώντας την προσπάθειά του!

Δείτε:

Share it