Search

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο το Νέστο Χρυσούπολης ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης!

Στην απόφαση να αποχωρήσει απο τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης και να μην καθίσει στον πάγκο της ομάδας στα παιχνίδια του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας απο την Γ’ Εθνική, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

Στην ανακοίνωση του ο ξανθιώτης προπονητής έγραψε χαρακτηριστικά: ” Δυστυχώς η δύσκολη αποστολή που είχαμε δεν βγήκε εις πέρας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες που συνεργάστηκα και ήταν άψογοι στην διοίκηση που πάλεψε μέχρι τέλος και στον κόσμο που μας στήριξε σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν υπάρχει λόγος να βρεθώ στον πάγκο στα παιχνίδια του κυπέλλου γιατί ο στόχος μας ήταν αλλος. Ευχομαι στην ΝΕΣΤΑΡΑ μας να επανέλθει σύντομα εκεί που ανηκει.”

Ενώ λίγο αργότερα η ομάδα της Χρυσούπολης επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας τους:

http://

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης επέστρεψε στον πάγκο του Νέστου στις 8 Νοεμβρίου μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα στις 3 πρώτες αγωνιστικές(2 ήττες και 1 ισοπαλία) και παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της Χρυσούπολης να αποφύγει τον υποβιβασμό την οποία έχασε ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο στον αγώνα με Πανδραμαϊκό. Με τον Κετσιεμενίδη στο τιμόνι ο Νέστος είχε 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Πλέον ο ξανθιώτης τεχνικός θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα του, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Share it