Search

Αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική με ήττα στο Παραλίμνιο η Αλεξανδρούπολη (+video)

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της Αλεξανδρούπολης FC στην Γ’ Εθνική.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας οι Εβρίτες αποχαιρετούν την κατηγορία, με τρόπο είναι η αλήθεια βίαιο, καθώς ο υποβιβασμός δεν κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εξωγηπεδικά, μετά την τιμωρία τους με -3 και ήττα στα χαρτιά από την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Στο τελευταίο ματς της σεζόν η ομάδα της Θράκης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο. Η ομάδα του νομού Σερρών προηγήθηκε με το καλημέρα στο ματς, αφού ο Καριοφύλλης βρήκε δίχτυα μόλις στο 1ο λεπτό. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 2-0, ενώ στο 17′ ο Δεινόπαπας θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 40′ ο Χριστοφορίδης θα μειώσει για την Αλεξανδρούπολη, με το 3-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου θα συνεχίσει να πιέζει και θα μειώσει σε 3-2 με τον Παγωνίδη στο 77′. Ο Απόλλων όμως θα κλειδώσει τη νίκη χάρη σε τέρμα του Ελέζι στο 80′. Με τον Μαντζίρη να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 4-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Αλεξανδρούπολη στρέφει πια την προσοχή της στο Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, καθώς την Τετάρτη 20 Απριλίου αντιμετωπίζει στην Δραγάνα τον Ιπποκράτη, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, όπου περιμένει ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Share it