Search

Photos: Οι απονομές στους φιναλίστ του τελικού και τα πανηγύρια του Κυπελλούχου Άρη Πετεινού!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Άρη Πετεινού και οι “κιτρινόμαυροι” μετά την κατάκτηση του πρώτου τους Πρωταθλήματος, είναι πλέον και Κυπελλούχοι ΕΠΣ Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στιγμές “τρέλας” ακολούθησαν το φινάλε του ματς με παίκτες, προπονητές, διοίκηση, παιδιά της Ακαδημίας να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας του Άρη, με τον Βασίλη Τοροσίδη εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος για την ομάδα του μετέχει και αυτός στις εκδηλώσεις χαράς.

Απο την άλλη οι παίκτες της Ελπίδας δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας τους που αναγνώρισαν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Δίνοντας παράλληλα το σύνθημα στον Πρόεδρο Θόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες της ομάδας να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τη νέα χρονιά έχοντας στο πλευρό της όλο το χωριό της Γενισέας.

MVP για την ομάδα της Γενισέας αναδείχτηκε ο Χρήστος Δημητριάδης, ενώ για τους νικητές MVP αναδείχτηκε ο Πάρης Κοτόπουλος. Το βραβείο Fair Play πήγε στον Γιώργο Φλώρο

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΕΔΩ

http://

Share it