Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δωρεάν είσοδος για Γυναίκες και παιδιά και με γενική είσοδο η μεγάλη γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου!

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον 43ο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ της Ελπίδας Γενισέας και του Άρη Πετεινού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο(16/4) στις 16:30 και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση απο το SportsΑddict.gr 

Για την μεγάλη γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου η ΕΠΣ Ξάνθης κοινοποίησε πως η είσοδος για όλες τις Γυναίκες και τα παιδιά θα είναι δωρεάν ενώ η Γενική είσοδος θα είναι μόλις στα 5ευρώ, θέλοντας έτσι να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δώσουν βροντερό παρών στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Ήδη όπως ήταν αναμενόμενο σε Γενισέα και Πετεινό υπάρχει γενικός ξεσηκωμός για αυτό το ιστορικό ματς, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων του Νομού για μια συνάντηση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 16:30 διεξάγεται ο 43ος τελικός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης μεταξύ των σωματείων ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ και ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ στο Xanthi FC Arena.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τις δυο ιστορικές ομάδες για την επιτυχία και εύχεται καλή επιτυχία και ο τελικός να είναι μια διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπροστά στους 100αδες φιλάθλους που θα παραβρεθούν σε ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ελλάδας.

Η προσέλευση των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες Α και Γ (ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ) με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται 5€ ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσης ενημερώνουμε πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Διοικήσεις των διαγωνιζομένων ομάδων θα τιμήσουν ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στο σύλλογο τους. Οι συγκεκριμένες τιμητικές διακρίσεις θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Στη συνέχεια με την πολύτιμη συμπαράσταση της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης θα υπάρξει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στο ημίχρονο ο Σύλλογος Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες» θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας προβάλει την ομορφιά των Ποντιακών χωρών !

Οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης. Για τα παιδιά απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού PCR test 72 ωρών, rapid test 48 ωρών ή self test 24 ωρών μέσω της εφαρμογής gov.gr.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα COVID-19.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Share it