Search

Λευκή ισοπαλία για τον ΑΟΞ στην Φιλιππούπολη με Απόλλωνα Λάρισας

Σε κακό δαίμονα του ΑΟΞ έχει μετατραπεί ο Απόλλωνας Λάρισας που όπως πέρσι έτσι και φέτος σε δύο ματς κράτησε στην ισοπαλία την Ξάνθη.

Ο ΑΟΞ είχε την πρωτοβουλία σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 17’, όταν το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Παπάζογλου κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ανεκμετάλλευτη πέρασε και η εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου στο 23’, που εξουδετερώθηκε από τον Αστρά, ενώ άστοχα ήταν τα σουτ που επιχείρησαν ο Δόρης στο 30’ και ο Τσέλιος στο 43΄. Στο ίδιο διάστημα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις, με τον Τζανακάκη να απομακρύνει τον κίνδυνο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 39’.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και είχε στο 48’ μία καλή στιγμή με τον Αλί Μπαμπά, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Απόλλων κέρδισε μέτρα στην συνέχεια και απάντησε με σουτ του Καραμόκο σε δύο περιπτώσεις (63’, 77’) και με προσπάθεια του Χατζή (74’). Ωστόσο, οι τελευταίες μεγάλες φάσεις ανήκαν στον ΑΟΞ, αρχικά με σουτ του Γκάβριτς που μπλόκαρε ο Αστράς στο 84’ και κατόπιν με τον Γκουνσάρι, ο οποίος έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα στην εκπνοή (90’+3’), με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής που δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Αναστασιάδης, Σάββας (Σερρών)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τiboue, Πετράκης, Villa, Γιαννίτσης, Σταματής, Καλούσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Κaramoko (89′ Ζιάκας).

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ίτσο, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης, Παπάζογλου(68′ Φαζός), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Τσέλιος, Δόρης, Κρητικός(68′ Γκάβριτς), Αλί Μπαμπά(79′ Γκουνσάρι), Διαμαντόπουλος.

Share it