Search

Μάκρη: Δύο «χρυσές» αλλαγές του Βενετίδη έφεραν την ανατροπή και νίκη κόντρα στην Άνθεια (+photos)

Νίκη που την φέρνει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότο της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, σημείωσε η Μάκρη κόντρα στην Άνθεια.

Η Μάκρη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά με δύο γκολ από από δύο παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο, επικράτησε 2-1, παρέμεινε στην κορυφή και στο +3 από τον Απαλό και αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία στην τελευταία στροφή μέσα στην Δαδιά.

Στο 38′ η Άνθεια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Κουτσογιώργη, βάζοντας δύσκολα στην Μάκρη που όμως είχε μπροστά της ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στο τρίποντο, κάτι που πράγματι έκανε.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Μαύρος πέρασε στην θέση του Θωμά Βενετίδη και δέκα λεπτά αργότερα έμελλε να ισοφαρίσει. Προηγήθηκαν τα σουτ των Λαμπάκου και Λαζίδη που έφυγαν άουτ στο 52′ και στο 53′, για να έρθει ο Μαύρος με σουτ στο 55′ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 62′ ο Παχαλίδης απείλησε με σουτ αλλά ο Πετρίδης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά μετά σειρά του Μιχαηλίδη να δοκιμάσει το πόδι του, με τον τερματοφύλακα της Άνθειας να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 72′ νέα προσπάθεια για γκολ από την Μάκρη με τον Λαμπάκο να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Πετρίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 78′ ο προπονητής της Μάκρης Χρήστος Βενετίδης θα κάνει την δεύτερη του «χρυσή» όπως αποδείχθηκε αλλαγή περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μάνθου. Οκτώ λεπτά μετά, στο 86′, ο Μάνθου θα πιάσει το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα αφού βρήκε στο δοκάρι να καταλήγει στα δίχτυα του Πετρίδη για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 90′ η Άνθεια απείλησε με κεφαλιά για την ισοφάριση αλλά ο Αϊνδελής μπλόκαρε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαμπάκος έπιασε ακόμη ένα σουτ, αλλά ο Πετρίδης απέκρουσε με τα πόδια.

Διαιτητής: Κολοσιώνης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Καλογεράκης

Συνθέσεις:

Νίκη Άνθειας (Κυλιτζίδης Σ.): Πετρίδης, Ηλίας (78′ Παντελίδης), Σιδηρόπουλος, Καλλιώρας, Γεμηκομσάκης, Ρήγας Ε., Ρήγας Η., Μπίκος, Κουτσογιώργης, Μαρκάκης (90′ Στεφανίδης), Χατζίδης.

ΑΟ Μάκρης (Βενετίδης Χ.): Αϊνδελής, Ματσουκατίδης, Τσιμπλιαράς, Καλογήρου, Βενετίδης Θ. (46′ Μαύρος), Μπαλτζής (68′ Τσαπάνης), Πασχαλίδης (78′ Μάνθου), Κυριακίδης (68′ Καβατζικιώτης Α.), Λαμπάκος, Λαζίδης, Λάζου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it