Search

Οι σκόρερ των 100 γκολ του Πανθρακικού!(+pic)

Με πέντε ματς να απομένουν άπαντες στον Πανθρακικό αναμένουν το φινάλε της σεζόν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας αρκετό καιρό τώρα δώσει μεγάλη βάση στα μπαράζ των πρωταθλητών που θα ακολουθήσουν με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους “πράσινους” να καταφέρουν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα φτάνοντας τα 100 γκολ σε 21 ματς και με 5 να απομένουν καταλαβαίνει κανείς πως αυτός ο αριθμός μόνο να ανέβει αρκετά προς τα πάνω μπορεί.

Τοπ σκόρερ για τον Πανθρακικό είναι ο Χρήστος Βάσκος με 29 τέρματα ενώ τον ακολουθεί με 15 ο Δημήτρης Φουρλατάρας. Να σημειώσουμε πως αυτά τα 100 γκολ έχουν επιτευχθεί με 14 διαφορετικούς σκόρερ του Πανθρακικού αλλά και δύο αυτογκολ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TA100 γKoл ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΠΟΤΟΠΟΠΑ ΘΡΑΚΗΣ Οι σκόρερ του Πανθρακικού: Χρήστος Βάσκος 29 Δημήτρης Φουρλατάρας 15 Αμέτ Ερκάν 9 Βασίλης Αντωνιάδης 8 Κυριάκος Αρετάς Πασχάλης Δραγανίδης8 Παύλος Σμάλης Χρήστος Γιαννακιτσίδης Άνταμ Καλογρανάς Χρήστος Σαπναράς 2 Νίκος Μπεναβέλης Άγγελος Λειβαδιώτης1 Σταύρος Σπηλιωτόπουλος Βασίλης Κουμίδης Αυτογκόλ2 macron Deroriecy WgPiecue #United We Stand #UnitedWeCar Can"

Share it