Search

Δύο γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ ο Αργύρης Δαρέλας!

Δίχτυα σε ακόμη ένα ματς βρήκε ο Αργύρης Δαρέλας.

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής (αναδείχθηκε από τον ΑΟ Μαΐστρου) σκόραρε στη νίκη του ΠΑΟΚ Κ19 επί του ΟΦΗ και μάλιστα δύο φορές, ενώ κέρδισε και πέναλτι!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς με διάθεση, παίρνοντας εξ αρχής πρωτοβουλίες, οι οποίες βρήκαν στόχο, αρχικά στο 31′ με το γκολ του Δαρέλα μετά από την ασίστ του Μπάμπουρα και εν συνεχεία, στο 35′ με σουτ του Ζίλο, έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 41′, ωστόσο στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Στο 54′ ο Δαρέλας κέρδισε πέναλτι και ο Σμυρλής το εκτέλεσε για το 3-1. Οι δυο τους, κατά κάποιο τρόπο, συνδυάστηκαν και στο 60′, όταν ο Σμυρλής πάσαρε κι ο Δαρέλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι και πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ.Πλέον αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, το προσεχές σαββατοκύριακο, ενώ απομένει ένα ακόμα παιχνίδι στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης (73′ Καστίδης), Μελενικιώτης (λ.τ. 46′ Τσιακούμης), Τσίκος, Ζίλο, Σπυράκος (73′ Βασιλειάδης), Καλόγηρος (62′ Γκαρνέτας), Μπάμπουρας (57′ Μάρτος), Δαρέλας, Σμυρλής

Share it