Search

Ήττα από το Νέστο για Αλεξανδρούπολη, δυσκολεύει η παραμονή στη Γ’ Εθνική

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC στο «Φώτης Κοσμάς», από το Νέστο Χρυσούπολης. Μία ήττα που φέρνει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και πάλι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτόματα δυσκολεύει τη παραμονή στη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γρήγορα τέρματα από στημένες φάσεις, με τον Φραγκούλη στο 7ο (με κεφαλιά) και στο 12ο λεπτό (με σουτ στη πλάτη της άμυνας). Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκατζολάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα απειλήσει και πάλι αλλά ο Μπινόπουλος θα αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια. Μοναδική ευκαιρία της Αλεξανδρούπολης στο πρώτο ημίχρονο ήταν μία κεφαλιά του Παπαγεωργίου στο 20ο λεπτό. Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής Τομαράς δεν έδειξε καθαρή κόκκινη κάρτα στον Μενίκου για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καρακασίδη, αλλά αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και με την βοήθεια του αέρα, αλλά ο Νέστος κράτησε καλά την άμυνά του. Στο 62ο λεπτό η Αλεξανδρούπολη θα μείνει με 10 παίκτες. Ο Γκαϊδατζής θα δει κόκκινη κάρτα, καθώς σύμφωνα με τον διαιτητή, εξύβρισε αντίπαλο παίκτη. Στο 68ο λεπτό ο Καρακασίδης θα επιχειρήσει σουτ εκτός περιοχής, αλλά θα αποκρούσει ο Αθανασίου. Δέκα λεπτά αργότερα, είναι η σειρά του Χριστοφορίδη να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής, αλλά και πάλι ο Αθανασίου θα διώξει δύσκολα. Το τρίτο γκολ για τον Νέστο ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από αντεπίθεση, με τον Τσάκωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, διοίκηση και προπονητές, δεν στάθηκαν ποτέ κατά της διαιτησίας σε κανέναν εντός έδρας αγώνα. Ωστόσο η σημερινή εικόνα του διαιτητή ΕΠΣ Θράκης, Τομαρά Ιωάννη και των βοηθών του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα… έβγαζε μάτια!

Το σφύριγμα της λήξης έφερε την Αλεξανδρούπολη FC κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στα δύο επόμενα ματς (την Κυριακή 27/03 και την άλλη Κυριακή 03/04) πλέον δεν… υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Παπαγεωργίου (45′ Χριστοφορίδης), Δορουγιδένης, Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ. (80′ Γκαβανόζης), Αμπραχαμιάν (66′ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης (80′ Τσιτσεκίδης), Ρουμπιές, Μαντζίρης (66′ Σιώπης)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιος, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος, Luzi, Baykara, Μενίκου, Duric

Share it