Search

Με 2 μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο του Σιδηρόκαστρου ο Εθνικός!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επέστρεψε από το Σιδηρόκαστρο έχοντας στις αποσκευές του χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Αγοριών με τον Γιάννη Βραχιώλια και συμπαίχτη τον Σαρουγιαννιδη Ιωάννη (ΔΙΑΣ) και χάλκινο στο διπλό κοριτσιών με την Γιαντσελιδη Κωνσταντία και συμπαίκτρια την Τσάκαλου Σοφία (Θερμαίος).

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών με 200 αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται στις 2 ηλικιακές κατηγορίες κ15 και Κ19.

Ο Εθνικός είχε επίσης προκρίσεις τις 8άδες, στο Μονό Γιαντσελίδη Κωνσταντία, στο Μονό Βραχιωλιας Αλέξανδρος και στο Μικτό με την Ζαφειριδου Χρ. (Ρουπελ), Μικτό Βραχιωλιας Δημήτρης με την Ακριτιδου Ξανθίππη (Κρόνος), 16αδες Βραχιωλιας Γιάννης στο Μονό, Κομπρατσίδης Χρήστος Μονό, Διπλό Αγοριών Κολομπρατσίδης Χρήστος – Καραθανασης Κομνηνός, Διπλό Αγοριών Κολομπρατσίδης Βασίλης με Βραχιώλια Δημήτρη ενώ η αγωνιστικη παρουσία των μικρών αθλητών που συμμετείχαν για πρώτη φορά Δαλαμπουρας Δημήτριος και Κάβουρας Γεώργιος ήταν πολλά υποσχόμενη!

Συγχαρητήρια στους προπονητές Κιλινκαρίδη Σταύρο, Shai Geffen και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα πολύ καλά αγωνιστικά αποτελέσματα!

Share it