Search

Ακόμη μία νίκη για τον Ιπποκράτη που είναι μια ανάσα απ’ τον τίτλο (+photos)

Με 4-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε ο Ιπποκράτης στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Οι «γιατροί» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και έφτασαν σε ακόμα ένα τρίποντο, όντας πια πολύ κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της 1ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα, η οποία πέρα από τον τίτλο δίνει και την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Στο 9′ ο Παπάζογλου απείλησε πρώτος στο παιχνίδι, με τον Πουρζιτίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του. Δύο λεπτά μετά το ίδιο θα συμβεί και σε σουτ του Αραμπατζή που εξουδετέρωσε ο Τογγουλίδης . Στο 26′ ο Ιπποκράτης θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Κυριζάκης θα κερδίσει πέναλτι και ο Τρανόπουλος θα ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για το 1-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μετά από πλαγιοκόπηση του Ιπποκράτη και το ένα-δύο Κυριζάκη-Τρανόπουλου, ο τελευταίος θα σεντράρει μέσα στην περιοχή. Μετά από σουτ του Σιμτσάκη που απέκρουσε ο Πουρζιτίδης, ο Καλτσάς από κοντά θα κάνει το 2-0 για τον Ιπποκράτη. Το κερασάκι στην τούρτα στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Μιχάλη Παπάζογλου, θα έρθει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ακρίβος θα βρει τον Σιμτσάκη και εκείνος θα δώσει πάσα πάρε βάλε στον Τρανόπουλο που δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΔ έψαξε το γκολ και κατάφερε να μειώσει σε 3-1. Στο 60′ ο Τσιπλάκης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Στρατούδης θα υποδείξει πέναλτι και ο Νίκος Θάνος από τα έντεκα βήματα θα σκοράρει μειώνοντας σε 3-1. Στο 70′ ο Παπούδης θα φτάσει μια ανάσα από το 3-2. Θα περάσει τον Γκουντενούδη, θα φτάσει μέσα μέχρι την περιοχή, αλλά το πλασέ του θα φύγει ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, ο Κυριζάκης μετά από εκτέλεση φάουλ θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κώνογλου

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης (Μιχάλης Παπάζογλου): Τογγουλίδης, Ακρίβος, Ράλλης (46′ Φραγγουλίδης), Πουλουκτσής, Γκουντενούδης, Παπάζογλου Δ. (78′ Ποπότης), Καλτσάς (46′ Ευθυμιάδης), Μουρατίδης (61′ Μαμρικισβίλι), Σιμτσάκης, Τρανόπουλος (61′ Τηλέγραφος), Κυριζάκης.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Γιάννης Αναστασιάδης): Πουρσιτίδης, Αλεξακίδης, Αραμπατζής (61′ Μόμας), Ιγνατιάδης, Θάνος Ν., Κούπας, Παπούδης, Μυσιούδης (83′ Λουλουδάκης), Τσιπλάκης, Παπαδάκης (61′ Θάνος Α.), Τζουμακίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it