Search

Απογοήτευσε ξανά ο ΑΟΞ! Πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και μόλις δύο τρίποντα σε 13 ματς!!!

Ότι και να γράψει κανείς για ακόμα μια μέτρια έως αδιάφορη εμφάνιση της Ξάνθης που έμεινε στο 0-0 και με τη Νίκη Βόλου είναι πλέον λίγο. Με παίκτες που μοιάζουν περισσότερο να κάνουν αγγαρεία παρά να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και έναν κόσμο που σήμερα έδειξε περίτρανα πως πλέον έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα με αυτά που βλέπει.

Στο τυπικό ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη, το άτυπο ήταν στην Αριδαία, η ομάδα της Ξάνθης ήταν τραγική για 45 λεπτά, έβγαλε μια μικρή διάθεση χωρίς όμως ουσία στο δεύτερο μένοντας για 5ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη έχοντας μάλιστα μόλις 2 νίκες στα τελευταία 13 ματς συγκομιδή τραγική για την ομάδα με το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας.

Μοναδικές καλές στιγμές που αξίζουν να αναφερθούν είναι οι δύο αλλεπάλληλες του Αλί Μπαμπά στο 79 και το 82′ με το Νιγηριανό που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης να έχει σε αμφότερες κακές τελικές επιλογές

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Γεώργιο Χριστοδούλου, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Izzo, Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης, Θυμιάνης (60′ Δόρης), Gomez (77′ Monrose), Τσέλιος (88′ Ginsari), Κρητικός, Gavric (60′ Τσιλιγγίρης), Ali Baba.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Bajic, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (36′ Βασιλείου), Miranda, Lucas Garcia (58′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

Share it