Search

Photos: Υπό το βλέμμα Πάπας και διοίκησης νέα απογοητευτική εμφάνιση και ήττα από Ηρακλή για ΑΟΞ!

Τι και αν ο Μπίλ Πάπας και σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟΞ ήταν παρούσα στο Καυτανζόγλειο στάδιο οι παίκτες του ΑΟΞ δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα με τον Ηρακλή γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, απο ένα πέναλτι που πάντως δόθηκε με μεγάλη ευκολία.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ απείλησε με προσπάθεια του Διαμαντόπουλο που μπλόκαρε ο Παλαβράκης, με την απάντηση του Ηρακλή να έρχεται στο 9′ με τον Πήλιο να κερδίζει πέναλτι σε τζαρτζάρισμα του Δόρη, που έδωσε πολύ εύκολα την άσπρη βούλα ο Μπεκιάρης, με τον Ματίας Τόμας να νικά τον Γιακουμή για το 1-0.

Μετά το γκολ το ματς άνοιξε για τα καλά με τους γηπεδούχους να έχουν ακόμα 3 καλές στιγμές εκμεταλλευόμενοι τους αρκετούς χώρους που βρήκαν στην ξανθιώτικη άμυνα η οποία προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ούτε η προσπάθεια του Γκάβριτς αλλά ούτε και του Διαμαντόπουλο βρήκαν στόχο με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 56′ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κάκκο, με τον ρυθμό από εκεί και πέρα να είναι πιο χαμηλός με την Ξάνθη να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρνει να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, μέχρι το 85′ και το σουτ του Τσέλιου που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έχασε μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Βέροια μένοντας στους 34 βαθμούς και το -11 από την κορυφή, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 29 βαθμούς

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Δίπλαρης, Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής(68′ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ(46′ Σγουρής), Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα(87′ Ντένζελ, Tομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς(75′ Άλεξιτς)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zίκιτσα Tασέφσκι): Γιακουμής, Πολίμος(13′ λ.τρ. Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Βιθέντε, Δόρης(67′ Γκουνσάρι), Τσέλιος, Αλί Μπαμπά(67′ Κρητικός), Γκάβριτς, Διαμαντόπουλος(77′ Τσιλιγγίρης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it