Search

Έβαλε δύσκολα στην Μάκρη η Φουρτούνα, πήρε τη νίκη στο φινάλε ο ΑΟΜ (+photos)

Ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο των Μαύρων Αετών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Η πρωτοπόρος του ομίλου Μάκρη υποδέχθηκε την προτελευταία στην βαθμολογία αλλά πάντα μαχητική Φουρτούνα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1, με το νικητήριο τέρμα τους να μπαίνει στο 90′!

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την Μάκρη να έχει τις ευκαιρίες να σκοράρει, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με το ματς στο 0-0.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους η Μάκρη έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 53′ ο Λαμπάκος έφυγε τετ α τετ με τον Καραφυλλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας της Φουρτούνας απέκρουσε το πλασέ του. Δύο λεπτά μετά, νέα σπουδαία επέμβαση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε σουτ του Μάνθου. Στο 58′ σειρά της Φουρτούνας να απειλήσει, με τον Καρβουνίδη να δοκιμάζει το σουτ και τον Αϊνδελή να αποκρούει. Στο 61′ ο Λάζου θα περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι για την Μάκρη και δευτερόλεπτα μετά θα χρηστεί σκόρερ νικώντας με όμορφο πλασέ τον Καραφυλλίδη. Στο 78′ απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλευράς Μάκρης, νέα απόκρουση από τον πορτιέρο της Φουρτούνας.

Στο 80′ η μπάλα θα έρθει μέσα στην περιοχή της Μάκρης και ο Παγώνης με ωραίο σουτ θα σκοράρει για την Φουρτούνα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Μάκρη πάλεψε για να πάρει τη νίκη. Στο 82′ χαμένη ευκαιρία από κοντινή απόσταση λίγο άουτ η μπάλα. Στο 84′ ο Τσιμπλιάρας θα σουτάρει και θα βρει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Φουρτούνας. Στο 88′ ο Λαμπάκος έπεσε μέσα στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, «παίζετε» έδειξε ο διαιτητής κ. Ουζουνίδης. Στο 90′ την λύτρωση για την Μάκρη θα δώσει ο Γραμμενίδης που με ένα πολύ ωραίο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Καραφυλλίδη.

Διαιτητής: Ουζουνίδης – Βοηθοί: Σπανδωνίδης, Γεροκώστας

Συνθέσεις:

ΑΟ Μάκρης (Βενετίδης): Αϊνδελής, Λιαρούδης (Λάζου), Κυριακίδης (Ματσουκατίδης), Τσιμπλιάρας, Καλογήρου, Μπαλτζής (Πασχαλίδης), Γραμμενίδης, Μάνθου (Μιχαηλίδης), Λαμπάκος, Παπαδόπουλος, Λαζίδης (Βανδουλάκης).

Φουρτούνα Αλεξ/πολης: Καραφυλλίδης, Κυριάκου, Σφετούδης, Αβραμίδης, Ζαγόρης (Φλωρίνας), Σιδηρόπουλος, Αρζίδης, Γιακείμης, Παγώνης, Καρβουνίδης, Καράμπελας.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it