Search

Πήρε τον βαθμό στη Δράμα και ελπίζει η Αλεξανδρούπολη!

Σημαντικό βαθμό πήρε η Αλεξανδρούπολη στη Δράμα καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Πανδραμαϊκο στο γήπεδο Ξηροποτάμου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ για τον Πανδραμαϊκό από τα 18 μόλις δευτερόλεπτα με τον Παυλίδη. Η Αλεξανδρούπολη έδειξε μουδιασμένη στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με γκολ του Ρουμπιέ στο 13′ και του Μαντζίρη στο 37′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αμυντικά με σκοπό να κρατήσουν το επι μέρους τους σκορ και τον Μπινόπουλο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πανδραμαϊκος ισοφάρισε στο 76ο λεπτό με τον Κονταξή, μετά από αλλεπάλληλα λάθη στο χώρο του κέντρου.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα στο Φώτης Κοσμάς, σε αναμέτρηση που θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Συνθέσεις:

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καπεζίδης): Κιουμουρτζής, Ρεβυθόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Τζελίδης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Μπερούκας

Αλεξανδρούπολη FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Παπαγεωργίου (90’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Μπαρμπαγιάννης, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κων. (45’ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Άγγ., Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης (62’ Παγωνίδης), Ρουμπιές (70’ Μαλτέζος), Μαντζίρης (62’ Τσιεγγελίδης)

Share it