Search

Photos: Ανατρεπτικό και νικηφόρο φινάλε στην σεζόν για την Κ17 του ΑΟΞ!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super Leeague 1 κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό και αποχαιρέτησε την αγωνιστική χρονιά απο την τρίτη θέση στον Βόρειο όμιλο.

Αν και η ομάδα της Ξάνθης μπήκε με πιο επιθετική διάθεση αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η ομάδα του Αγρινιού που στο 8′ μετά απο εξαιρετική κάθετη του Μωραίτη ο Καβαλλάρης βγήκε στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το γκολ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση έχοντας καλές στιγμές με προσπάθειες των Δεληγιαννίδη, Τσολακίδη, Γιαρμαντζίδη και Νικολαίδη με την ισοφάριση να έρχεται τελικά στο 72′ με κεφαλιά του Ντενίζ Θωμάι μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δεληγιαννίδη. Ενώ μετά την ισοφάριση η Ξάνθη είχε νέα μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Δεληγιαννίδη και εντυπωσιακή επέμβαση του Παπασωτήρη. Η πίεση της ξανθιώτικης ομάδας απέδωσε καρπούς και στο 79′ έκαναν την ολική ανατροπή με υπέροχο σουτ του Μπουτζικούδη μετά από ασίστ του Τσελεμπάκη για το 1-2 που έμεινε μέχρι τέλος.

Φινάλε σεζόν στους 39 βαθμούς και την τρίτη θέση για την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης, ενώ η ομάδα του Αγρινίου με 25 βαθμούς ολοκλήρωσε την σεζόν στην 5η θέση

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Βαγγέλη Σοφτά και Ιάκωβο Διονίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Ανηπαρόπουλος(84′ Χωρινός), Ματζαρίδης(78′ Πιτσόλης) , Γουναρίδης, Θωμάι, Τσολακίδης, Μπουτζικούδης, Γιαρμαντζίδης(60′ Τηλαβερίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαίδης(60′ Τουλουμενίδης), Μεσόινης(60′ Τσελεμπάκης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Θεοδωσίου): Παπασωτήρης, Μόκκας(46′ Γιωτόπουλος), Μωραίτης Γ., Μπόκωρος, Καπνιάρης, Τρομπούκης(77′ Βλαχοδήμος), Ραδός(90’Χισενάς), Γαλιάτσος, Καβαλλάρης, Κυριαζής, Μπρατσιώτης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it