Search

Στο -9 απο την κορυφή η Ξάνθη μετά την γκέλα στην Ηγουμενίτσα! Το πανόραμα της 20ης στροφής στην SL2

Έχοντας φριχτά παράπονα απο τον Αριστείδη Βάτσιο που έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Ξάνθης και με τα εν γένει σφυρίγματα του προκάλεσε εκνευρισμό η νωχελική και χωρίς πάθος και πλάνο στο παιχνίδι της Ξάνθη έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα και το ματς με τον Θεσπρωτό.

Στο -9 πλέον από την πρωτοπόρο Βέροια βρέθηκε η Ξάνθη στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής, μια αγωνιστική που είχαμε νίκη “ανάσα” του Πιερικού μέσα στην Καβάλα. Η ομάδα της Κατερίνης με ανατροπή (2-1) πανηγύρισε το τρίποντο και ανέβηκε 1 πόντο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Επεισοδιακή ήταν η ισοπαλία (1-1) μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και του Πανσερραϊκού. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη ζώνη υποβιβασμού, ενώ μετά το γκολ των γηπεδούχων ορισμένοι ποδοσφαιριστές των Κυανέρυθρων επιτέθηκαν φραστικά στον ιδιοκτήτη της δικής τους ΠΑΕ…

Ο Αλμωπός Αριδαίας μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και την άφησε 13 βαθμούς μακριά από την 1η θέση. Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς ΠΑΟΚ Β – ΠΟΤ Ηρακλής και στη Νεάπολη η Νίκη Βόλου νίκησε δύσκολα (1-0) τον Απόλλωνα Πόντου και εδραιώθηκε στην 6η θέση.

Share it