Search

Αετός Γοργόνας: “Είναι καιρός να αναλογιστούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε, ήρθε η ώρα για έναν ειλικρινή διάλογο”

Την δική της θέση στα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα και οδήγησαν στην αποχή των διαιτητών, που συζητήθηκε διεξοδικά στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης(θυμηθείτε ΕΔΩ), εξέφρασε με δελτίο τύπου ο Αετός Γοργόνας που καλεί όλους να “αναλογιστούν τι ποδόσφαιρο θέλουμε” και καλεί σε ειλικρινή διάλογο άπαντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού αναφέρει:

“Η οικογένεια του Αετού Γοργόνας, ύστερα από κοινή απόφαση ( διοίκηση, αθλητές, μελοι), δηλώνουμε την απόλυτη κατανόησή μας στην απόφαση των διαιτητών Ξάνθης να απέχουν την αγωνιστική δράση δύο (2) εβδομάδων.

Ως σύλλογος (αθλητικός και όχι μόνο), γνωρίζουμε πως έχουμε ( βεβαρημένο παρελθόν). Πολλές φορές, παλαιότερα αλλά όχι μόνο, έχουμε αδικήσει διαιτητές αλλά κυρίως τους εαυτούς μας, επηρεαζόμενοι από το πάθος και την αγωνία της στιγμής.

Είναι καιρός να αναλογιστούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε, να αφήσουμε στην άκρη παλαιές λανθασμένες συμπεριφορές και να απαιτήσουμε, πρωτίστως από τους εαυτούς μας το ” ευ αγωνίζεσθαι” .η ενώσεις δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα μόνες τους εάν δεν υπάρξει βούληση και από τις ομάδες.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών πρέπει να μας προβληματίσουν, πιστεύουμε ήρθε η ώρα για έναν ειλικρινή διάλογο για το καλό του αθλήματος, είναι υπεύθυνη όλων .μας το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τι παιδεία θα δώσουμε στα παιδιά μας.”

Share it